12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Златките аут от TV 7

отпечатай новината

17.03.2012 09:00 | Видян 3182 пъти

Златките аут от TV 7

Както Супер 19' вече писа, двете плеймейтки Златка Райкова и Златка Димитрова станаха водещи на рубрика в предаването Факторът Кошлуков по TV 7. Няколко дни след първото излъчване  в светските среди тръгна клюка, че двете Златки вече са аут от тв ефир.

Сексбомбите потвърдиха слуховете за тяхното напускане. "Продуцентите на TV 7 ни предложиха да водим рубрика като ко-водещи на Емил Кошлуков, но условията, които зададоха след първия ефир категорично не ни удволетворяваха. Затова преценихме да се откажем от този проект.

Не е професионално да коментираме подробности", споделиха красавиците. "Със Златка Райкова снимаме нов проект за известно списание", допълни Черната Златка. Из тв средите обаче се разнася мълвата, че причината за отстравяването им от тв ефир е ниският рейтинг и тъпоумите им изказвания относно външния вид на известните хора в България.

Шефовете в телевизията били принудени да свалят тв рубриката, тъй като получили само негативни коментари за изявата на Златките. Злобари подмятат, че двете плеймейтки давали мило и драго, за да са на екран, така че причината едва ли е в условията, които са им предложили от медиата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !