Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Счупиха носа на Фахардин

отпечатай новината

21.03.2012 14:30 | Видян 1812 пъти

Счупиха носа на Фахардин

Звездата от сериала "Забранена любов" Фахрадин Фахрадинов от две седмици е със счупен нос, научи "Телеграф".

Фахрадинов прекарал пет дни във Военна болница, а след това избягвал да се среща с близки и познати, за да не дава обяснения относно причините за фрактурата. Пред тях той смотолевял, че се е подхлъзнал в поледиците, паднал по лице и така се е потрошил.

Нападение

Негови познати обаче разкриват, че нараняването му най-вероятно е станало, след като бил нападнат от недоброжелатели. Фахрадинов се опитал да се защити, но въпреки това пострадал сериозно. Приятелите му допускат, че актьорът е пострадал от познати на бившата му вече съпруга Владимира.

Според тях тя може и да му е пратила биячи, които да го ступат, тъй като не можела да преживее финала на тяхната връзка. Фахрадин безцеремонно изгонил жена си, след като разбрал, че тя му изневерявала.

По време на бурния скандал между тях бившата му изгора се заканила, че ще му отмъсти. Актьорът обаче упорито отрича да е получил травмите вследствие на побой.

Развод

Фахрадин пръв подал документите за развод с жена си Владимира през февруари.   Двамата   се ожениха на 10 септември 2011 г., но бързо осъзнали, че нещата между тях не вървят в желаната посока.

Актьорът обяснявал пред приятели, че сватбата му била прибързана. И двамата не били размислили достатъчно, преди да вземат съдбоносното решение за обвързване. Фахрадин и жена му бързо разбрали, че е по-добре да се разведат.

Клюкарите в светските среди веднага наклепаха и Фахрадин, и жена му, че кръшкат по време на брака си с мъже.

Актьорът не бе намерен за коментар вчера. Негови познати разкриват, че в последните дни той рядко вдига телефона и на тях.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !