Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Вихра и Косъма опитват нова бира

отпечатай новината

02.04.2012 16:00 | Видян 3257 пъти

Вихра и Косъма опитват нова бира

На освежаващо Градинско парти в Гранд Хотел София бе представен новият продукт на най-продаваната марка бира в България – Ариана.

Мнозина представители на шоубизнеса и медиите у нас ексклузивно дегустираха новoто изкушение за предстоящите летни горещини – Ариана Радлер.

Сред първите, които оцениха двойната свежест на Ариана Радлер бяха тв водеща Вихра Петрова, Александър Сано, който влиза в ролята на Косъма в "Под прикритие", Филип Аврамов и Ути Бъчваров, които с удоволствие опитаха слабоалкохолното питие.

В първата част на събитието, изпълнителният директор на „Загорка” АД – г-н Рууд ван ден Ейнден запозна присъстващите с иновативния продукт – освежаващ летен микс от висококачествена светла бира Ариана и 100% сок от лимон, създадена по изпитана класическа рецепта.

Той сподели, че Ариана Радлер ще е на пазара още от тази седмица и то в няколко различни разфасовки от 0,5 л, кен 0,5 л и PET бутилка от 1 л.

„Ариана Радлер е насочена към младите и прогресивни хора в България над 20 годишна възраст. Тези, които имат динамично ежедневие, отворени са към нови вкусове, търсят свежест и ценят натуралността в продукта”, коментират от маркетинг екипа на марката и гарантират, че това ще е предпочитаната напитка сред дамската аудитория.

Тя е с ниско алкохолно съдържание от 1,8%, произведена е от натурални съставки и без добавени консерванти.

Има приятен и освежаващ вкус, примесен с лека горчивина на бира. Новият продукт на Ариана е перфектната комбинация за летните горещини – утолява жаждата, а естественият лимонов послевкус оставя дълготрайно усещане за свежест и лекота. „Ариана Радлер е перфектната лятна напитка, която носи двойна свежест.

Тя е идеална за плажа, морето или басейна, върви и с приятели вкъщи или на среща след работа. Освежаващият й вкус и атрактивна опаковка е предпоставка тя лесно да се превърне в неизменна част от стила на живот на младите хора“, добавят още от компанията.

Богатата история на напитката – тип Радлер, бе представена пред гостите на събитието лично от създателя й – Хер Франц Кюглер. В ролята влезе актьорът от Театър София – Михаил Милчев. Той ги върна назад във времето, към малко градче в Германия, областта Бавария, където през 20-те години на миналия век той сътворява уникалния продукт.

Днес напитката е популярна в Европа и по света като микс от бира и лимонов сок, но често се предлага и в други комбинации – с портокал, грейпфрут, круша, дори натурални билки.

Сред водещите европейски страни, в които напитката е най-разпространена, са: Австрия, Унгария, Хърватска и Словакия. У нас продуктът има голям потенциал за развитие и може да постави началото на отделна категория на пазара.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !