Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

На 19-и в 19,19 България подкрепя Стенли

отпечатай новината

12.04.2012 09:00 | Видян 1321 пъти

На 19-и в 19,19 България подкрепя Стенли

На 19 април точно в 19,19 часа на трибуните на Националния стадион Васил Левски ще се проведе мероприятие в подкрепа на капитана на националния отбор по футбол Стилиян Петров, който е болен от остра форма на левкемия.

Идеята се роди непринудено в социалните мрежи в интернет от български граждани, фенове на халфа на Астън Вила, и беше подкрепена веднага от негови приятели от почти всички родни медии.
Самата идея-призив гласи следното: “Да се съберем колкото може повече хора с еднакви фланелки (с №19 на лицето и гърба). И на 19 април в 19 часа и 19 минути да покажем масова подкрепа към Стилиян Петров от България, показвайки на света, че сме хубави хора.”

Благородната инициатива получи пълната подкрепа на Столична община в лицето на кмета Йорданка Фандъкова, спортния министър Свилен Нейков и директора на Национална спортна база ЕАД Петър Божилов.

Ще бъде отворен сектор В и събитието, условно наречено България подкрепя Стилиян ще се състои изцяло на трибуните на сектор В. То ще започне точно в 19,19 часа с бурни аплодисменти. После вероятно ще се изпее химнът на България. В максимум 19 минути ще се веят знамена, показват транспаранти и ще се скандира името на Стилиян Петров.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !