12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Уитни Хюстън - сварена жива

отпечатай новината

12.04.2012 11:45 | Видян 3021 пъти

Уитни Хюстън - сварена жива

Aмерикански лекари поискаха от полицията в Лос Анджелис да преразгледа версията за смъртта на Уитни Хюстън, тъй като смятат, че певицата се е „сварила жива" в горещата вода във ваната. Лекарите обясняват смъртта на легендарната певица с врящата вода във ваната, където е било намерено тялото й.

Дори няколко часа след смъртта й водата все още е била гореща - температурата във ваната на звездата достигала 34 градуса по Целзий, което може да е причинило смъртта й, допълват медиците.
Детективите, разследващи смъртта на Уитни Хюстън на 11 февруари в хотел в Бевърли Хилс, са намерили бяло прахообразно вещество и лъжица с бяла утайка в хотелската й стая. Това гласят данни от окончателния доклад от аутопсията на певицата. Този доклад е част от по-обширен доклад от 40 страници на главния следовател, разследващ смъртта на певицата.

В доклада не се посочва изрично, че гореспоменатото прахообразно веществото е било кокаин. Находката е била открита в банята. Там е имало и завит лист  хартия и огледало предмети използвани от пристрастените към кокаина. За пристрастеността на певицата към кока говорела и перфорацията на носа ѝ, се посочва още в документа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !