Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Азери плашат Софка с атентат

отпечатай новината

16.04.2012 15:00 | Видян 2066 пъти

Азери плашат Софка с атентат

Ромската перла Софи Маринова стана обект на заплахи от жители на Азербайджан, които плашат родната певица с атентат, научи "Телеграф".

Азерите били против етническите малцинства и не могат да се примирят с факта, че такива хора ще участват в песенния конкурс "Евровизия 2012", който ще се проведе в Баку.

Взрив

Религиозни екстремисти от Азербайджан поместиха съобщение, като нарекоха "Евровизия" "страшен сън" за всички мюсюлмани, а участниците от различните етноси бяха наречени "сили на дявола", "извратеняци" и "световни хомосексуалисти".

В съобщението се казва още, че азербайджанските муджа-хидини поемат отговорността за опитите за терористични актове в редица градове на републиката.

Министерството на националната сигурност проведе миналата седмица операции в Баку, Сумтайт, Гянджа и др. градове, научи "Телеграф".

В резултат бяха задържани 17 човека, членове на незаконни групировки, заподозрени в планиране на терористични актове. "Телеграф" потърси Софи Маринова за коментар, но той ни бе даден от нейния продуцент Крум Крумов.

"Знаете ли какво мисля? Че куче, което лае, не хапе. Може би някой се опитва да си прави пиар на гърба на "Евровизия". Ние отиваме спокойни и се надяваме организацията да е на ниво и да има стабилна охрана", категоричен е Крумов.

Антураж

Софка тръгва без притеснения за Азербайджан и ще вземе със себе си и цял антураж. Освен сина си Лоренцо, който е като талисман на гласовитата си майка, с нея ще пътуват екип журналисти, близки и продуцентът Крум, пише "Телеграф".

За визията й на "Евровизия" ще се погрижи екипът на изпълнителката, който също ще лети до Баку. "Няма как да тръгна без моите хора стилистката ми Тони, гримьора Бони и Жорко-фризьорко. С тях се чувствам най-сигурна", категорична е Маринова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !