Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Жената на Путин бременна на 54 години

отпечатай новината

19.04.2012 13:00 | Видян 5324 пъти | Гласували 1

Жената на Путин бременна на 54 години

Съпругата на премиера и новоизбран президент на Русия Владимир Путин Людмила очаква дете, съобщиха няколко руски издания. Дълго скриваният факт е потвърден от Валентина Матвиенко, председателка на Съвета на федерациите в Русия, пише сайтът „Фогнюз".

Матвиенко дори се разприказвала за шегите, които Людмила Александровна пускала по време на президентските избори през март. Бъдещата мама се смеела, че ако и този път роди на Путин дъщеря, той ще вземе да я остави, както пише жълтата преса, и да се ожени за Алина Кабаева. Валентина Матвиенко не отговорила на въпроса - знае ли какъв е полът на детето, което трябва да се роди през
май.

Неотдавна 54-годишната Людмила Путина прекарва 2 седмици в Спасо-Елизаровския манастир в   Псковска област. Игуменката Елизавета споделила по-късно пестеливо, че Людмила Александровна постила и се причестила. За особеното състояние на гостенката си Елизавета не казала нищо - или не е знаела, или й е било наредено да пази тайната. Истинските причини за пребиваването на Путина в манастира тогава не бяха огласени и това подхрани слуховете, че Путин наистина иска да се раздели с нея и едва ли не я е заточил в обителта.

Цитираната публикация съдържа правдоподобен фрагмент за разговор с професор Клаус Фрисе от мюнхенската клиника, където се намира госпожа Путина. Той уверил руските си събеседници, че няма причина да се вълнуват за здравето на фрау Путин и че при нея всичко е наред. Независимо от възрастта на Людмила, майката и бъдещото й бебе са в отлично здраве и под денонощно лекарско наблюдение. Прес-секретарят на Путин - Дмитрий Песков, също е потвърдил, че Людмила Путина се намира в Университетската клиника в Мюнхен. В това пишещите братя виждат старата руска традиция за всякакви конспирации във властта, даже когато това изобщо не е необходимо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !