Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Ицо: Боби, уреждаш ли мачове, или да?!

отпечатай новината

08.05.2012 09:45 | Видян 1972 пъти | Гласували 1

Ицо: Боби, уреждаш ли мачове, или да?!

Най-великият български футболист за всички времена Христо Стоичков продължи свирепата си атака срещу бившия си съотборник и капитан в дрийм тийма от 90-те Борислав Михайлов. Легендата на ЦСКА и Барселона даде изключително скандално интервю за TV7 срещу президента на БФС. Призова го на дебат, но с детектор на лъжата. По всичко изглежда, че Ицо, който в момента е треньор на Литекс, вече се има за кандидат за шеф на централата на следващите избори и за знаме на опозицията във футбола ни.

„Днес има един, който застава срещу него. Той знае много добре кой е този човек. Той ако е честен, нямаше да се крие и да бяга като мишка от тамян, така че мен това въобще не ме вълнува. Аз съм толкова чист, че едва ли някой в държавата може да каже това, това и това. Аз ще настоявам този човек да дойде и да отговори на три въпроса. Искам и на мен да ми ги зададе тези въпроси, тъй като няма да е коректно, ако само аз задавам.

Първият въпрос е много простичък – дали той като президент е участвал в манипулирани резултати на националния отбор. Втори въпрос – участвал ли е в тото схеми на българското футболно първенство. Трети въпрос – участвал ли е в нареждане на съдийски групи и правил ли е натиск върху съдиите за определени мачове. Той или шефът на съдиите. Както аз задавам три въпроса, той също да ми зададе три въпроса и от там нататък започваме да говорим. Има хора, специалисти, да преценят кой говори истината“, заяви Ицо
.
„И ще го чакам още тоя. Същият, който през 1994 година по времето на мача с Швеция си хвърли ръкавиците и избяга от съблекалнята. Хвърли и избяга. Сериозна новина, нима не я знаете. Сам си хвърли ръкавиците и избяга, защото не можел да стои на слънце. Тогава сам се смени“, продължи да сече Камата. Ицо, бе един от поддръжниците на Боби навремето. После Стоичков намекна, че лично е уведомил шефа на УЕФА Мишел Платини, който минава за гуру на Михайлов, за безобразията в БФС.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !