Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Започнаха снимките на "Бягството"

отпечатай новината

10.05.2012 15:30 | Видян 1382 пъти

Започнаха снимките на

Започнаха снимките на спиращия дъха екшън-трилър на Dark Castle Entertainment и After Dark Films “Getaway” (“Бягството“).
 
Във филма участват номинираният за “Оскар“ Итън Хоук (“Training Day“), актрисата и международна музикална сензация Селена Гомес (“Wizards of Waverly Place”) и носителят на  “Оскар“ Джон Войт (“Coming Home,” the “National Treasure”).

Кортни Соломон (“An American Haunting”) и Ярон Леви (главен оператор на “Transit”) си партнират като режисьори на “Getaway”. Соломон е също продуцент на филма, заедно с Моше Диамант и Крис Милбърн. Изпълнителни продуценти са Джоел Силвър, Алън Земан и Стив Ричардс. Сценаристи са Грег Максуел Паркър и Шон Финегън, като Паркър е и копродуцент на филма.

Итън Хоук е в ролята на Брент Магна, преуморен от живота автомобилен състезател, който  бива въвлечен в мисия на живот и смърт зад волана, след като съпругата му е отвлечена. С единствен съюзник - млада хакерка (Селена Гомес), последната му надежда да спаси жена си е да следва инструкциите на мистериозен глас (Джон Войт), който наблюдава всяко негово действие чрез камери, монтирани в колата.

Екипът зад кадър включва дизайнера на продукция Нейт Джоунс, монтажиста Райън Дуфрийн и дизайнера на костюми Ирен Кочева.

Снимките на “Getaway” започнаха в София и ще продължат в САЩ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !