Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Люси Дяковска се жени за блондинка

отпечатай новината

17.05.2012 17:15 | Видян 6521 пъти

Люси Дяковска се жени за блондинка

Левицата Люси Дяковска се жени за приятелката си Камелия!

38-годишната българка със звездна кариера в Германия обяви сензационната новина пред списание „Бунте". Червенокосата изпълнителка от немската поп група „Ноу Ейнджълс" отдавна не крие хомосексуалността си, но явно нещата този път са отишли доста напред.

Дяковска избра възможно най-зрелищен фон за съобщението. Червенокоската се появи заедно с бъдещата си половинка на червения килим в Берлин за премиерата на екшъна „Мъже в черно 3". Пред свръхмодерната кинозала ухилената до уши Люси страстно стискаше ръката на стройната блондинка Камелия. На въпрос на хроникьорите от „Бунте" коя е спътницата й Дяковска отвърна: „Аз съм с моята все още не официална жена. Скоро ще се оженим. Но точно кога - няма да ви издам".

Немските медии отбелязват, че двете се показват заедно на светски събития от средата на 2011 г. Миналото лято Люси и Камелия почиваха заедно в България и бяха изловени как си разменят голи ласки на плажа. Няколко месеца по-късно папараци заснеха как Дяковска и гаджето й се срещат пред ресторант в София и се гушкат пред погледите на смаяни пенсионери пешеходци.

Преди Камелия Люси въртеше любов с 32-годишната Жулиет Шопман, участничка в риалити шоуто „Германия търси суперзвезда". Жулиет, която също е русокоса и пее, е дъщеря на немец и французойка. Въпреки големите заглавия в немската преса връзката й с Люси не продължи дълго.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !