12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Борис Солтарийски залюби Аксиния

отпечатай новината

18.05.2012 16:30 | Видян 4746 пъти

Борис Солтарийски залюби Аксиния

Борис Солтарийски пак е във вихъра си на плейбой. След като преди време беквокалйстът на Слави бе принуден да се раздели с танцьорката Мартина и се поболя от мъка, сега отново се наслаждава на ергенлъка си.

От месец в екипа на Tрифонов се шушука за гореща секс афера, в ценъра на която е Солтарийски. Вокалистът на „Ку-ку бенд" бил залюбил колежката си - поп певицата Аксиния. Двамата пуснаха общо парче преди година тогава за пръв път дадоха повод да се заговори, че са се сближили. Наскоро пък се появиха под ръка на раздаването на фолк награди и цяла нощ не се разделиха един от друг. Закачките им предизвикаха вълна от коментари сред присъстващите на церемонията, а на двамата видимо не им пукаше. Дори напротив, сякаш се стремяха да засилят впечатлението, че са двойка.

Авантюрата на Аксиния с беквокалиста на Слави е доста добър ход от нейна страна.

Покрай това певицата се уреди да участва и в поредния слаб проект на Дългия „Ракия сънрайз", този път като актриса.

Преди година, когато Нели Петкова напусна шоуто на Трифонов, Аксиния се спрягаше за нейна заместница. Брюнетката имаше големи надежди да се върне на малкия екран, но в онзи момент не сполучи. Споделяйки леглото на Борис обаче, явно най-сетне е намерила начин да се намърда във вечерното предаване на Би Ти Ви.

Според мълвата Солтарийски и Аксиния се отдали за сефте един на друг след общо участие в столичен нощен клуб. Вдъхновени от погълнатия в заведението алкохол, певците решили да продължат купона в интимно усамотение. Двамата се изнизали съвместно от партито, пораждайки сред гостите съмнението, че отиват да правят секс.

Напоследък Аксиния не спира да се хвали, че е влюбена и щастлива. Тя обаче така и не показва избраника си. Говори се, че изпълнителката е държанка на предприемач, който е с почти 20 години по-възрастен от нея.Което обаче едва ли й пречи да се забавлява и със Солтарийски. А може би тъкмо Борката визира тя, когато говори за обекта на чувствата си? "Той е голям пич, много сме щастливи заедно. Аз все още съм влюбена и имам пеперуди в стомаха", гласят откровенията на Аксиния.

Борис открай време е смятан за най-големия плейбой в „Ку-ку бенд".

Още когато дойде в екипа на шоуто, врачанинът си извоюва име на секс машина. Постепенно беквокалистът на Трифонов се кротна с танцьорката от балет „Магаданс" Мартина Огнянова. Двамата дори заживяха в обща квартира. Връзката си обаче пазеха в дълбока тайна, защото Слави бе забранил размяната на интимности между подчинените си.

Всъщност още докато беше със Солтарийски, Мартина започна да му слага рога.

И то не с кого да е, а с шефа им. Известно време тя спеше ту с началството, ту с певеца.

А когато папараците на „Уикенд" я хванаха в Монако едва ли не „на калъп" с Дългия, трябваше да направи своя окончателен избор. И, естествено, Мартина избра по-перспективния от двамата си любовници - учиндолеца. Борката пък потъна в скръб.

„Той много трудно прие раздялата им. Няколко месеца ходи като зашеметен - не знаеше какво му се е случило", разкриват приближени до Солтарийски.

В началото на годината беквокалистът отново започна да дава признаци, че плейбоят в него се е съживил.Певецът все по-често  се появяваше в женски компании и нямаше  съмнение, че е приключил със самотните нощи.Дали пък сега не е намерил и жената на живота си в лицето на Аксиния?

източник:в.Уикенд

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !