12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Българка на парти №1 в Кан

отпечатай новината

25.05.2012 12:35 | Видян 3623 пъти | Гласували 1

Българка на парти №1 в Кан

Нина Добрев, изгряваща звезда на Холивуд, стана първата българка, която не е журналист, поканена на най-лъскавото светско събитие за годината в цял свят – балът за борба със СПИН в Кан. И тази година той се проведе в хотел Райската скала край Жуан Ле Пен и Кап д’ Антиб. Компанията беше страховита. Кайли Минуог събираше овации като актриса, след като преди 5 години беше звездата на приема като певица.

Джанет Джаксън се завърна сред каймака на световното висше общество. Алек Болдуин, Антонио Бандерас, Мила Йовович, Карл Лагерфелд, режисьорът и главната героиня на Артистът, ексдизайнерът Кенет Кол, който е с вид на ръгбист и е един от двамата организатори на събитието бяха сред звездите на бала. Той започна с шампанско в 6,30, продължи с вечера в 8 и афтърпарти след 11.

Говори се, че по време на закритата част се отличил като купонджия Джералд Бътлър от 300, чийто филм точно по това време се въртеше по един от френските тв канали. На събитието се събраха над 7 милиона евро от куверти и наддаване в импровизиран търг, които отиват за борбата със СПИН. За 19-те му досегашни издания сумата е десетократно по-голяма.

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !