Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Златен чадър за Етажна собственост

отпечатай новината

15.06.2012 14:00 | Видян 2863 пъти

Златен чадър за Етажна собственост

Комедийният сериал „Етажна собственост” спечели „Златен чадър” на церемонията на Фестивала на сериалите, който беше част от традиционния 18-ти медиен форум MEDIAMIXX 2012 в Албена. Наградите бяха раздадени от седемте члена на интернационално жури, което заседаваше няколко дни, за да определи печелившите. 

„Етажна собственост” беше отличен в категорията „Най-добро продуктово позициониране”. Известният сръбски режисьор Марко Новакович връчи наградата на продуцента на „Етажна собственост” Краси Ванков. Ванков благодари за наградата и заяви, че не е лесна задача да включиш един продукт хармонично в идеята на целия филм и то така, че да стане част от действието и мислите на героите. „Този вид реклама е много въздействащ и аз се радвам, че все повече големи компании му се доверяват. Точно чрез продуктовото позициониране продуцентите имат възможности за нови филмови и телевизионни проекти, което е добре за публиката и за развитието на цялата кино и тв индустрия” – заяви продуцентът. На неговата компания „Идалго продакшънс” бе поверено създаването, организирането и заснемането на цялата церемония по връчването на наградите за българско телевизионно кино тази година.

Бляскавата церемония събра в Албена всички звезди от българските сериали. Въпреки борбите за рейтинги между големите национални телевизии, актьорите от конкурентни сериали застанаха заедно един до друг като водещи на церемонията. Ваня Цветкова, и Симеон Лютаков от „Седем часа разлика”, Антон Радичев, Милица Гладнишка, Явор Гигов и Станимир Гъмов от „Етажна собственост”, Ивайло Захариев, Александър Сано и Миленита от „Под прикритие”, Албена Павлова и Васил Драганов от „Столичани в повече”, Яна Маринова от „Стъклен дом”, Велислав Павлов и Орлин Павлов от „Отплата”, Любомир Младенов и Атанас Михайлов от „Кантора Митрани” бяха само част от водещите на церемонията, които се качиха на сцената.

Международното жури начело с търговския мениджър на BBC Worldwide Джорджа Браун и с английския писател и драматург Ник Малмхолт останаха толкова впечатлени от церемонията, че поискаха да им бъде изготвен запис от нея със субтитри. В българския ефир церемонията ще бъде излъчена в събота, на 16 юни от 16:55ч. по БНТ1.

Присъствието на толкова любими актьори от нашумелите сериали на едно място предизвика голямо вълнение не само сред публиката, но и в цялото фестивално градче, където звездите се радваха на изключителен интерес. Церемонията по награждаването на най-добрите бг сериали прерастна в шумно парти с много песни и танци, където екипите на различните продукции отново се обединиха, за да отпразнуват заедно първите родни награди за български сериали.

Екипите пристигнаха в Албена дни преди самата церемония и станаха част от медийните събития на форума и тематичните партита на телевизиите, които се превърнаха в истински купон. Актьорите Ваня Цветкова, Калин Сърменов, Калин Врачански, продуцентите Краси Ванков и Магърдич Халваджиян, и режисьорът Димитър Гочев бяха сред първите, които пристигнаха за медийните събития в Албена. Дни преди церемонията звездата от „Стъклен дом” Калин Врачански се забавляваше в компанията на колегите си от „Етажна собственост”, които си организираха надиграване на сцената. Режисьорът на „Етажна собственост” Тодор Николов, заедно с актьорите Милица Гладнишка, Станимир Гъмов и Явор Гигов влязоха в луда танцова надпревара на сцената заедно с победителя от „X factor” Рафи. Рафи се  сприятели с актьорите от „Етажна собственост” още по време на снимките на сериала, в който участва и самият той. Александра от „X factor” също взриви публиката и бе извикана на бис няколко пъти на партито на Нова телевизия. Някои от актьорите, начело с Калин Врачански, Явор Гигов и Станимир Гъмов завършиха звездния купон с нощно къпане в морето.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !