М.Стрийп, М.Бакалова, Е. Стоун:...

В 20.15 ч. довечера се открива 77-ия фестивал в Кан,...

бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Линдзи Лоън сгазила папарак

отпечатай новината

22.06.2012 17:00 | Видян 1637 пъти

Линдзи Лоън сгазила папарак

Само година след като излежа последното си наказание, актрисата и певица Линдзи Лоън отново е на съд. Блондинката е призована на дело, ищецът по което твърди, че го е блъснала с колата си. Заседанието на Темида е насрочено за 7 август. Жертвата на звездата е фотограф. Той иска обезщетение в размер на 16 000 долара.

Лоън неведнъж е имала проблеми със закона заради свои неуместни прояви. През 2011-а тя бе осъдена за кражба на огърлица, а в миналото е била хващана често да кара пияна и дрогирана. Наскоро Линдзи пак причини катастрофа, забивайки поршето си в камион в Калифорния.

Инцидентът, заради който сега Лоън пак е на съд, е от 2010 г. Ищецът иска възмездие, задето звездата го блъснала с колата си, докато се опитвал да я снима пред нощен клуб в Лос Анджелис. Човекът настоява да получи парична компенсация заради нанесените му физически и психически щети и за направените медицински разходи. Папаракът е предоставил на магистратите снимки, на които добре се виждат натъртванията след сблъсъка му с возилото на бясната Линдзи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !