Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Ники Михайлов: Алисия е нимфоманка

отпечатай новината

26.06.2012 10:30 | Видян 5669 пъти | Гласували 2

Ники Михайлов: Алисия е нимфоманка

Футболистът Ники Михайлов призна, че гаджето му фолклевицата Алисия, е същинска тигрица в леглото, пише "Телеграф".

Наскоро вратарят на "Твенте" споделил пред приятели, че изпълнителката била нимфоманка и двамата се отдавали на плътски удоволствия винаги когато имали възможност.

Ваканция

Тези дни звездната двойка се завърна от почивка в Сен Тропе, където прекара няколко седмици във вилата на Михайлови.

Именно там Ася, както е истинското име на певицата, се е проявила като истинска сексфурия. Михайлов не можел да се нахвали как прекарвали по 10 часа в леглото, отдавайки се един на друг. Палавата изпълнителка, изглежда, направо е омагьосала футболиста с уменията си в кревата и Ники дори споделил, че Алисия е жената на живота му.

От своя страна изпълнителката не спря да публикува снимки от ваканцията им в Сен Тропе, хвалейки се на страницата си във "Фейсбук" колко щастлива е с национала.

Компания на Михайлов и Алисия им правел синът на певицата от бившата й половинка -Валери Божинов. Изглежда, по време на почивката в имало кой да забавлява малкия Валери, докато майка му се гушка под завивките с Ники Михайлов.

Изневяра

Докато Алисия и Ники се наслаждават на ваканцията си, бившата на футболиста - Николета Лозанова, разкри каква е причината преди години да се раздели с Михайлов.

Плеймейтката се оплака в свое тв интервю, че е хванала в изневяра един от нейните бивши интимни приятели, събеседниците й веднага попитаха: "Ники Михайлов ли?", а отговорът бе очакван: "Аааа... Вижте как знаете!" Лозанова добави още, че ако хване настоящия си мъж с друга, също ще го напусне независимо дали го обича и колко пари има, пише още "Телеграф".

снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !