Презастрояване, Тибет: Фото на деня

Презастрояване, Тибет: Фото на деня

Кошмар на Летище София заради...

3-процентовият Шенген доведе до безумни мерки на летище...

Кейти Холмс одруса Том Круз с 15 млн. долара

отпечатай новината

02.07.2012 10:30 | Видян 2078 пъти

Кейти Холмс одруса Том Круз с 15 млн. долара

Кейти Холмс ще одръсти с около 15 млн. долара Том Круз при развода им. Преди дни стана ясно, че звездната двойка ще сложи край на 5-годишния си брак. Бившата мисис Круз ще поиска и пълно попечителство на 6-годишната им дъщеря Сури. Според предбрачния им договор Холмс ще получи по 3 милиона долара за всяка година брак.

Своенравната красавица обаче ще посегне и на къщата им в Бевърли Хилс, оценена на 35 милиона долара. Преди няколко години звездата Том Круз скачаше по диванчето на водещата Опра Уинфри и обясняваше колко е влюбен в колежката си Кейти Холмс. След 5 години брак и без да скача, актрисата подаде документи за развод, писа сп. „Пийпъл“.

Адвокатът на Холмс изтъкна, че най-важната й грижа сега е отглеждането на дъщеря й. Според най-разпространената версия звездата от сериала „Кръгът на Доусън“ поискала официалната раздяла, защото й писнало да живее в сянката на Круз. Ако обаче беше издържала 11 години с Том, Кейти щеше да има право върху половината му състояние – 275 милиона долара. Но актрисата е посочила в документите „непреодолими различия“ със звездния си съпруг и не можела да живее повече с него. Говорителят на звездата от „Мисията невъзможна“ каза само, че Том е „дълбоко натъжен“ от решението на жена му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !