Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Елена Петрова спи при Банев

отпечатай новината

05.07.2012 17:00 | Видян 7151 пъти

Елена Петрова спи при Банев

Елена Петрова се готви за кратка августовска почивка в комплекса "Оазис" в Лозенец, собственост на Евелин Банев - Брендо, научи "ШОУ". Актрисата, която е дългогодишна приятелка на окошарения бос, от доста време редовно посещава хотела му "Малтийския замък". В него чаровната къдрокоска се ползва на специално внимание, идващо от личното нареждане на Банев красавицата да бъде обгрижвана от най-отбран персонал.

Други известни персони, които през последните няколко години са редовни посетители в хотела на Брендо в Лозенец, са Мая Илиева и нейната най-близка приятелка Габи - съпруга на Николай Цветин - Близнака, Бианка Антонова - Биби - съпруга на застреляния преди 10 години пръв приятел на Георги Илиев, Румен Маринов - Нарциса, съседите на Мая Илиева в Панчарево Кремена и Магърдич Халваджиян. Покрай тях сред ВИП-овете някой път намират място й Димитър Рачков и Мария Игнатова.

Друг редовен посетител на "Малтийския замък" е и братът на Магърдич - Джуди, заедно със съпругата си Елена и малката им щерка. Хотела обичат да посещават още и певиците Марияна Попова, Мария Илиева, както и Белослава, за която, освен че има къща в близост, се говори, че от няколко години е основната муза в живота на Банев.

На плажа и по шезлонгите около басейните на "Малтийския замък" тела полагат и всички по-известни или никому неизвестни, но напиращи към върха млади и стари мутри. Не е тайна, че със съпругата си Ася, или по-често без нея, Румен Гайтански - Вълка всяко лято прави редовен морски тур, започвайки от "Дюн" и "Какао бийч" и стигайки до "Малтиеца" на Брендо. Сред другите гости на известния хотел са и почти цялото манекенско и арт войнство на София. Любопитен факт е, че в "Малтиеца" Брендо трудно допуска футболисти или спортисти, известни със своето ниско или никакво интелектуално и културно ниво. Това именно превръща и въпросното място в една от най-снобарските морски "седенки", където известните обичат да отпускат сред себеподобни.

източник:Шоу

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !