Мария Бакалова ще снима с Райън...

Българската актриса Мария Бакалова ще участва в...

Ето как изглежда Airbus A380 отвътре

Ето как изглежда Airbus A380 отвътре

Алекс Раева и Дончо се женят на Санторини?

отпечатай новината

07.07.2012 09:00 | Видян 4136 пъти

Алекс Раева и Дончо се женят на Санторини?

Алекс Раева истински се развълнува по време на промоцията на двата нови клипа I'll Be Ok и Hey Boy, които представи заедно с DJ Дончо.

Певицата благодари на всички, дошли да ги уважат, а накрая се обърна и каза на своя любим, който седеше зад пулта: „Дончо, благодаря ти, че си моето вдъхновение. Много те обичам!". В отговор от любимия Алекс получи същото признание: „И аз те обичам", каза й Дончо. Според последната клюка в музикантските среди, двамата планират да се обвържат по-сериозно.

От доста време насам витаят слухове, че двойката ще мине под венчило, което е отдавнашна мечта на Алекс. Техни приятели издават, че влюбените са решили да се вземат по възможно най-романтичния начин, като за целта са си заплюли красивия остров Санторини в Гърция.

Именно там заснеха и общото си парче  I'll Be Ok. Актрисата от сериала Седем часа разлика планува мило тържество с най-близките си приятели, въпреки че все още не е известна точната дата на мероприятеието.

Със сигурност на партито ще присъстват близките й приятели Ицо 100-те манекенки и Дияна Любенова, с които Алекс бе неразделна преди години, научи Супер 19'.

А за кумове се спрягат имената на семейство Кремена и Маги Халваджиян. Мълвата разнася, че Слави Трифонов също научил за намеренията на бившата си любима и беквокалистка, но реагирал сдържано на новината, без капчица емоция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !