Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Иван Иванов: Радина Кърджилова е използвачка!

отпечатай новината

09.07.2012 16:30 | Видян 3284 пъти

Иван Иванов: Радина Кърджилова е използвачка!

Доста обиден от наглото поведение на Радина Кърджилова е секс символът на родното кино от 80-те Иван Иванов. Звездата от „Всичко е любов” и съпругата му Петя Силянова се чувстват използвани от младата актриса, която са подготвяли за НАТФИЗ преди три години, и то без пари. Причината пък е фактът, че красавицата ходела по онова време със сина им Стефан Иванов.

В името на това арт семейството взело под крилото си кандидат-студентката, подбрали й текстовете, с които да се яви на изпитите в театралната академия, и няколко месеца усилено работели почти денонощно в дома им, където тя се била преместила да живее. В резултат на тяхната упоритост и добро отношение Радина била приета от раз с доста висок успех.

Красивата приказка обаче приключила тук, защото, щом прекрачила прага на така мечтания НАТФИЗ, Кърджилова набързо зарязала Стефан и залюбила супер звездата Деян Донков. Иван Иванов и Петя Силянова останали доста огорчени от поведението й, защото синът им още страда по хубавелката, с която са имали дълга и щастлива връзка. Може би именно в този период, като отмъщение към нея и Деян, Стефан, известен под музикалния псевдоним Wosh MC, написва парчето с нецензурен текст и име „Моят к..р”, което стана за броени дни хит в интернет. Отскоро пък той стана и гадже с най-добрата приятелка на Радина Луиза Григорова, с която както в сериала „Стъклен дом”, така и в живота са неразделни. Все още не е ясно как Кърджилова приема връзката на двамата.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !