Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Мая Илиева с къща в Доминикана

отпечатай новината

18.07.2012 16:15 | Видян 6594 пъти | Гласували 1

Мая Илиева с къща в Доминикана

Миналото лято вилата стана медийна сензация, и то не заради дискретните си собственици. Певицата Мария беше срещнала там футболиста Ники Михайлов. И за двамата периодът беше преходен - за фолкаджийката след неоповестената по онова време от нея раздяла със съпруга й, а за вратаря - точно преди да завърже сериозни отношения с Алисия, с която водеха само пиар роман. Според други гости, присъствали на въпросната вила, между двамата се е стигнало до повече от флирт, но лирическите герои отричат. Официално Мария просто засне клип в образцовия дом на Арабаджиеви в Сен Тропе, а Ники Михайлов проучи чудно местенце, за да заведе това лято именно в райското кътче любимата си Алисия. Снимките им просто ни засипваха в продължение на седмици от социалната мрежа и всевъзможните сайтове за клюки.

Други приятели на Арабаджиеви като бизнесмена Чавдар Александров - принца на Несебър, и Мис България 2001 Ивайла Бакалова са стари кримки в Сен Тропе. Ивайла ходи там от 2003 година. Винаги изкарва на това прекрасно място своя рожден ден и не изневерява на традицията. После е на Сардиния през август. Там среща летуващата в наети от нея апартаменти Дарина Павлова.

Пак там се бе запознала и с незаловения до ден днешен син на Кадафи Саади. Между Сен Тропе и Сардиния, но на яхта сноват и олигарсите Баневи и Барбукови. При богатите и известните правилото е - когато човек няма дом по тези места, да наема или купи плавателен съд, който да закотви в южните пристанища. Практикуват го всички, включително и холивудските звезди.

Истината е, че мнозина наши богаташи - от Стефан Шарлопов до Андрей Иванов, предпочитат портовете в Гърция, понеже са на един хвърлей място от родината. Не е за подценяване и фактът, че стотици българи вече притежават нелоши къщи в южната ни съседка - от президента Плевнелиев, който декларира истинска хасиенда, до банкери, митничари, съдии и олигарси. Те явно си търсят местенца за убежище в случай на непредвидени обстоятелства в родината, досущ като Борис Морев от
великия роман за българския бизнес "Тютюн" на Димитър Димов.

Все пак, ако се говори за скандална слава, никой не може да бие по популярност Любомир Павлов. Прословутият олигарх, както стана ясно от разкрития на ТВ7, се е сдобил с 4 имения на Лазурния бряг. Той обаче залага на класиката - фестивалния град Кан.

Сред летуващите по Ривиерата се носи слух, че и бившият президент на България Петър Стоянов, чийто софийски дом е в Дървеница, си свил гнезденце в Прованс. Избрал бил Сен Тропе, разказват срещали го там българи. Той обаче не е признавал такова нещо. Знае се, че жена му живее във вила, на доста по-хладно място - на Женевското езеро. Причината е, че Антонина работи в главния град на френско-езична Швейцария.

Малдцвите са скука за ходилите многократно на тях родни опигарси. След като бяха открити за тази класа от Лора Видинлиева, хит в момента са Сейшелите.

Някои от богатите и известните се шегуват - скъпичко е, но поне да видим къде са ни регистрирани офшорките. Докато за Лора Видинлиева този курорт е близък, погледнато откъм вилата й в Кейптаун, Южна Африка, от България пътят си е много. Твърди го и друга родна знаменитост с палат в ЮАР - Наталия Гуркова. Преди 7 години Мис България 1998 емигрира на Черния континент, за да стане отчаяна съпруга.

Другото екзотично кътче, където обичат да си отпочиват родните олигарси, е Сейнт Бартс. Мястото стана много хитово през последните два светски сезона, защото именно там предпочита да кара своята Нова година знаменитият руски милиардер Роман Абрамович. Което подсказва, че като другите карибски убежища и това е по-скоро зимен курорт. Традицията се спазва и от Мая Илиева, която зиме наглежда имота си в Доминика.

Легендарни са нейните воаяжи с каре приятелки от свитата й до острова, заменил Куба като място за разврата на богатите Американци, след като Кастро взема властта. Там мнозина от нашите тузари се чувстват по-близо и до своите американски домове, понеже много от тях са съсредоточени именно в недалечната от Карибските острови Флорида. Именно тя даде убежище на немалко мутренски съпруги след първите поръчкови убийства. Там бяха родени и много от децата на големите босове, които, по тази причина са американски граждани, също както и майките. Според запознати Мая придобива имение в Доминикана още през 2002 г. срещу повече от символична сума. Къщата е подарък за годишнината от сватбата им от покойния й вече мъж Жоро Илиев.

източник:Всеки ден

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !