Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Кризата удари почивките на чалгата

отпечатай новината

26.07.2012 18:10 | Видян 2296 пъти

Кризата удари почивките на чалгата

Финансовата криза не подмина и родните фолкзвезди, пише Телеграф. По тази причина, според вестника, видните ни чалгаджийки избрали да почиват на родното Черноморие, вместо както преди да се глезят по екзотични ширини.

Повечето от тях са се отдали на релакс в компанията на приятелки или деца, но без мъже около себе си. Това се нарича истинска почивка от работа.

Фолкдивата Кали се настани Поморие заедно със синовете си Георги и Марк. Те обитават просторен апартамент в комплекса на половинката на певицата Тони Краус. Волайболът и тенисът са неотменна част от ежедневната програма на Кали и децата й.

Заедно с дъщеря си Симона примата на фолка Глория пък събира тен на Слънчев бряг. Там изпълнителката на „Пайнер“ има апартамент, където прекарва почти цяло лято. Към женската компания на Глория доста често се присъединява и майката на певицата – Стефка.

В приятелски компании вечер летуват Преслава, която обиколи плажовете из Слънчев бряг, и Емануела, която събира тен във Варна.

За радост на мъжките очи в Лозенец, там събира тен Малина. Въпреки годините си изпълнителката на „Пайнер“ може да се похвали с едно от най-добре стегнатите и поддържани тела в гилдията. Колежката й Нелина пък е избрала Созопол за своята лятна почивка.

Там певицата е със своя син Кристиян. Двамата вече са посетили популярните напоследък разкопки, където беше открит вампирски скелет.

Плеймейтката Златка Димитрова заедно с приятелки е отседнала на Каваците. Черната Златка, както я наричат в светските среди, ще се отдаде на почивка и с любимия си, но извън страната ни.

Без проблеми с финансите очевидно засега са Мария и Алисия. След като се раздели със съпруга си Димитър Андонов, Мария ползва на воля милионите на новата си любов Христиан Гущеров.

Последната екзотична почивка певицата изкара на Портофино, а близки до изпълнителката издават, че именно там са заснети и част от кадрите за нов видеоклип на брюнетката. Алисия също се поглези на Сен Тропе – както нейните, така и разноските на сина й бяха поети от настоящата й половинка, вратаря Ники Михайлов.

 

източник: "Телеграф"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !