Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Костов влюбен в хит на Румяна

отпечатай новината

31.07.2012 12:00 | Видян 13421 пъти

Костов влюбен в хит на Румяна

Кой е хит номер едно на Румяна? Повечето фенове биха спорили дали е някоя от по-просташките й песни като "Чук-чук" и "Ало, такси" или пък вълнуваща балада като "Вечната обич". В края на 90-те години, когато звездата е на върха, най-високопоставеният й почитател е тогавашният премиер Иван Костов. Според спомени на тогавашни депутати и негови приятели, той си умирал за сърцераздирателното парче "Две очи разплакани".

Великата песен, която мнозина не само помнят, но и харесват до днес, се роди за втори живот в наши дни. Дъщерята на Румяна в момента обикаля заведенията и я изпълнява за публиката. Според собствените й признания, случва се да я изкара по няколко пъти на вечер, докато забавлява клиентите на кръчми и механи.

Марияна Андролова, както е името на момичето, тръгна по стъпките на легендарната си майка. В началото на 2011 година тя стартира музикалната си кариера. Направи го, след като завърши националното музикално училище за фолклорни изкуства "Филип Кутев" в Котел. Днес младата дама, която удивително прилича на изпълнителката на "Две очи разплакани" отново е в центъра на вниманието заради фаталната 13-годишнина от катастрофата, отнела майка й.

10-годишната тогава Марияна няма спомени от най-зловещото събитие в своя и на цялата й фамилия живот. Ударът настъпва бързо. Двамата с брат й, който е 2 години по-голям, стават жертви на инцидента. За щастие, отървават се само с рани.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !