Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Тони Димитрова се е заключила с 30 книги

отпечатай новината

02.08.2012 15:30 | Видян 2200 пъти

Тони Димитрова се е заключила с 30 книги

Tони Димитрова се е заключила с 30 книги и няма да пропее, докато не ги изяде с кориците. Певицата се е отдала на голямо четене и само изявата й в "Бургас и морето" я откъсва за кратко от книжната ваканция, призна самата тя.

"Сега съм се оставила да ме води въображението на Линкълн Чайлд и прелиствам трилъра "Игра до смърт". Голямо напрежение и динамика е", уточнява автор и заглавие певицата.

Само най-близките й знаят, че Тони е страстен библиофил. "Наредила съм към 30 книги на шкафчето до леглото и на масичката до креслото, че като се уморя, само да сменям позите", смее се Тони.

Признава, че наред с трилърите я привличат и "поучителни" заглавия като "Влиянието. Психология на убеждаването" на Роберт Чалдини, която учи как да получаваме съгласието на другите и да се противопоставяме на чуждото влияние.

До нея чака ред друга книга, от която добродушната Тони Димитрова иска да научи как да казва "не", без да обижда някого, пише 24 часа.

Бургаската певица бърза да навакса, тъй като наред с концертите за трети сезон ще излезе на сцената и като актриса в постановката "Български модел", с която ще гостува в Добрич, а през есента ще отбележат и 100-годишнината на бургаския театър "Адриана Будевска".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !