12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Уникален финал на Spirit of Burgas

отпечатай новината

06.08.2012 15:15 | Видян 1149 пъти

Уникален финал на Spirit of Burgas

 Третият ден на Spirit of Burgas подлуди феновете и не разочарова нито един от хората, които препълниха морския град за култовия фестивал. Близо 30 хиляди души пяха и танцуваха на концертите на Gentleman, Chase & Status и хедлайнърите Korn.

Жегата започна с Уикеда, които традиционно направиха силно живо изпълнение и заграхя тълпата за немецът Gentleman и бенда му Evolution. Рага изпълнителят бе очакван с нетърпение, след като миналата година феновете не можаха да го видят на Elevation край Разлог. Малко преди 20 часа на главната сцена на плажа в Бургас излезе немецът Gentleman, за да изпее без почивка едни от най-силните си парчета и за да накара публиката да подскача и да пее заедно с него и двете му беквокалистки.

Изпълненията му бяха повече от великолепни, а изпълнителят беше очарован и малко изненадан от ентусиазма на българските си фенове. След Dem Gone, Intoxication, Celebration и други от най-танцувалните му парчета, Gentleman не издържа и слезе при публиката, за да потанцува заедно с нея. Немецът остана завинаги в сърцата на феновете, след като почете жертвите на атентата в Бургас и обеща да се върне отново в България.

След него на сцената се качи световноизвестното дръм енд бейс дуо от Англия Chase&Status, които накараха близо 30-те хиляди фенове да скачат на плажа в Бургас и да танцуват до изнемога. Англичаните показаха истинско присъствие на сцената, страхотна графика и способност да настървят меломаните за дългоочакваното разбиване на музиката на Korn. Хедлайнерите се качиха с малко закъснение на главната сцена на Spirit of Burgas, за да взривят фенове на плажа в Бургас. За близо час и половина легендите в ню метъла представиха пред българската публика част от новия си албум, както и най-известните си хитове. Емоцията на феновете изкара големите Korn на бис, за да покажат перфектна импровизация. Всичко това беше съчетано с невероятни, запомнящи се ефекти и мултимедия.

Третият ден на феста определено беше най-силният и най-емоционалният и закри подобаващо тазгодишното издание на Spirit of Burgas. Едва ли някой може да бъде разочарован от перфектната организация на фестивала, а последният ден показа, че българската публика може да развълнува дори и най-големите групи и да ги накара да дадат всичко от себе си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !