Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Новият албум на Metallica за $25

отпечатай новината

11.07.2008 10:30 | Видян 1757 пъти | Гласували 1

Новият албум на Metallica за $25

Членовете на легендарната американска траш метъл група Metallica съобщиха цената, на която желаещите могат да се сдобият с новия албум на бандата Death Magnetic".
Ползвателите, регистрирали се на сайта Mission: Metallica и платили 24,99 долара, ще могат в деня на издаването на албума да го свалят от сайта във формат mp3 с битрейт 320 килобита в секунда, съобщи сп. "Ролинг стоун".
Освен това те ще имат достъп до т.нар. платинена част на сайта - възможност да си свалят два концерта на групата, избран рингтон и 250 снимки.
Платилите 32,99 долара ще получат към това и новия албум на физически носител с безплатна доставка. А желаещите да се сдобият с луксозното издание на албума, което е в ограничен тираж, трябва да платят 124,99 долара.
Новият албум на Metallica - Death Magnetic - се очаква да излезе на музикалния пазар през септември, предаде Ройтерс, позовавайки се на публикация сайта на групата metallica.com.
Членовете на състава избягват да разкриват съдържанието на албума. В последно време Metallica изнесоха много концерти на живо, но на нито един от тях не бяха представени нови парчета.
Британски журналисти обаче са имали възможността да чуят необработени миксове от шест песни, които все още нямат заглавия. Говори се, че някои от тях надхвърлят 7 минути.
Албумът Death Magnetic на Metallica е продуциран от Рик Рубин. Той работи и върху албума St. Anger от 2003 г., от който в САЩ бяха продадени 1,76 милиона копия.
Metallica ще изнесе концерт в София на 25 юли.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !