Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Емилия пак бременна от Коко Динев

отпечатай новината

15.09.2012 09:05 | Видян 7008 пъти | Гласували 2

Емилия пак бременна от Коко Динев

Емилия очаква второ дете от Коко Динев и доказателството за това е неоспоримо - блондинката се появи с наедрял корем в пловдивска дискотека. Още с излизането й на сцената публиката ахна и мнозина предположиха на глас, че певицата ще увеличи семейството си с още един член. Съмненията, че Емилия е бременна, завладяха и бранша. Колеги я заподозряха, че скоро ще излезе в майчинство. Това стана след концерт в Асеновград в подкрепа на фолклорната изпълнителка Росица Пейчева. На този спектакъл напълнялата Еми не спря да сияе.
 
"Зад кулисите нещо си говореше с Галена и пипаше корема си. След това двете се прегърнаха щастливи. Сигурно са обсъждали "тайната", предполагат в бранша след необичайната проява на близост между фолк певиците.
 
Още по-подозрителна беше прегръдката на Емилия с Преслава. Двете се разцелуваха приятелски пред втрещените погледи на колегите си. Сякаш никога не бяха попадали в любовен триъгълник с Коко Динев.
 
Засега няма официално потвърждение за бременността на Емилия. Служители на "Пайнер" обаче са изчислили, че по всяка вероятност зародишът в утробата на русокосата фолкзвезда е в четвъртия месец.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !