Инфлуенсър и модел разкри страхотни...

Инфлуенсърът и модел Кристи Рен не спира с горещите...

Божков излиза на свобода срещу 130...

Бизнесменът Васил Божков излиза на свобода срещу 130...

Багата в бойна форма за „ВИП Брадър”

отпечатай новината

17.09.2012 11:15 | Видян 2734 пъти

Багата в бойна форма за „ВИП Брадър”

10 състезателни единици, попълнени от 11 съквартиранти – двойка от майка и син участва като едно – стартираха надпреварата в новото издание на „ВИП Брадър“ по Нова тв. До каръшкото 13 ги допълват две кучета – Лиляна и Манго.

Биг Брадър веднага пусна мисия, поверена на влязлата първа фолк певица Бони. Тя, под диктовката на Големия брат, пускаше неудобни въпроси и реплики към останалите съквартирани. Бони се развихри и се представи като истинска интригантка като изобщо не й личеше, че това е роля.

Напълно възстановен и с тяло на ММА шампион влезе тази вечер в Къщата Благой Иванов. Самбистът изненада и съквартирантите си и публиката с новия си външен вид. Той вече няма нищо от изтерзаното и бледо момче, което само преди 3 месеца едва пребори смъртта след близо 90 дни, прекарани в тежка кома.

Багата е успял да възстанови спортната си форма за отрицателно време и по думите си е върнал с усилени ежедневни тренировки цели 20 кила мускулна маса. Шампионът пристъпи прага на Къщата на риалити шоуто с високо вдигнати юмруци и заякнали бицепси. Той демонстрира, че отново е във върхова форма и ножът, който го рани почти смъртоносно в гърдите при сбиване в столичния „Домби бар”, не му е отнел волята за живот.

„Здрав съм и знам кои са важните неща в живота. Нищо не може да ме сломи”, категоричен е ММА боецът. Духът му на победител и скромността му го нареждат сред абсолютните любимци на зрителите на шоуто. Още щом слезе от колата пред Къщата снощи, тълпата буквално изригна, а светски наблюдатели още отсега вещаят сигурна победа на Багата именно заради любовта на публиката.

Къци Вапцаров – изненадата на сезона


Най-голяма изненада предизвика влизането на Къци Вапцаров, защото през годините той неведнъж е оплювал подобен род предавания. Нисичкият водещ твърдеше, че това е най-долнопробно забавление за масите и подобни панаири се гледат от хора, които имат тежки проблеми с личния си живот.

Явно обаче финансовата криза, в която е изпаднал, е променила гледната му точка и Къци е решил да се продаде на шоуто, за да лапне хонорар от 20 бона.

Скандални майка и син нямат шанс

Подобно е положението и с Ирен Кривошиева и сина й от Стефан Данаилов Владимир, които участват като едно състезателно „тяло“. Двамата са безработни, а актрисата напук на големите си претенции не бе поканена за роля в нито един от популярните сериали. Личността й обаче е доста скандална покрай любовните панаири с Ламбо и тя е успяла да се споразумее за висок хонорар за „ВИП Брадър” с продуцента Нико Тупарев.

Кривошиева обаче няма никакви шансове за краен успехи и вероятно ще е една от първите изгонени, тъй като зрителите веднага със старта заливат форума на шоуто с крайно негативни коментари по неин адрес. „Не й стига, че опита да умори жената на Ламбо и я разболя от диабет, а сега и него ще довърши с тези демонстрации от екрана. Безподобна мръсница е тази жена”, пишат разпалени зрители.

Владимир Данаилов обаче предизвика огромен интерес сред зрителите на „ВИП Брадър” и още тази вечер стана една от най-коментираните съквартирани във форума на шоуто. Той обаче се очертава като отрицателен герой за публиката, има дори мнения, че е с психични отклонения.

„Този човек е пълно ку-ку и има нужда от лечение. Майка му и него е повредила”, пишат зрители. Повечето са шокирани от проповедите за Господ и бъдещето на вселената, с които Владо облъчва останалите звезди в Къщата.

„Ще подпаля целия свят с думите на истината”, заканва се още във визитката си синът на Ламбо, който още откакто се върна от САЩ, шашка елита с религиозните си наклонности. Мнозина дори се усъмниха, че е член на някоя секта.

Останалите звезди в Къщата останаха извън интереса на публиката, но продуцентите скоро обещават да има интересни мисии, които ще нажежат обстановката.

Сървайвърът Николай Мартинов се заканва да докаже, че е по-силен от Багата, а Бони и Мариана Попова се правеха, че не са в открита вражда. Поп певицата отдавна демонстрира безразличие към колежката си от фолка и дори не я поздравява. „Бони пали бързо и едва ли дълго ще я търпи. Скоро ще се хванат за косите”, предричат зрителите отсега.

Жестока война прескача оградата на Къщата


Жестока война готвят продуцентите на „ВИП Брадър” между Златка Димитрова и годеницата на Багата Любина. Плеймейтката, която снощи влезе в Къщата, е и бивша любовница на ММА шампиона. Двамата имаха връзка повече от година, живееха заедно и дори обмисляха брак. Влизането й в шоуто буквално подпалило настоящето гадже на Благой.

Любина пребледняла от ужас още докато изпращала боеца, щом разбрала, че съперницата й ще живее с него. Въпреки уверения на Багата, че той вече няма никакви чувства към Златка, годеницата му била на нокти.

Плеймейтката пък явно е решила допълнително да я дразни и веднага щом прекрачиха прага на Къщата зрителите разбраха от нея, че са били гаджета с Багата до преди година според Златка, но сега са само приятели. ММА борецът обаче изобщо не даде вид, че имат нещо общо.

Заради конфликта вероятно Любина скоро ще преосмисли решението си да не влиза в Къщата и ще поиска да участва в шоуто, за да е близо до годеника си. Продуцентите вещаят същинска война между двете дами.

Фолк певицата Бони пък вероятно ще изгуби сладкия си договор с фолк гиганта „Пайнер” заради участието си във „ВИП Брадър”. Нейни колежки издават, че тя на своя глава е взела решение да влезе в Къщата и не е обсъдила това с шефа на фирмата. На всичкото отгоре правела „черни участия”, тоест не отчитала дължимия процент на продуцентите си.

 

снимка: Нова тв

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !