Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Иван Иванов одобри Луиза за снаха

отпечатай новината

20.09.2012 13:30 | Видян 5744 пъти

Иван Иванов одобри Луиза за снаха

Луиза Григорова измести колежката си Радина Кърджилова не само от леглото на рапъра Стефан, но и от сърцето на родителите му. Манекенката от „Ивет фешън" успяла да очарова и бащата на певеца - някогашния секс символ на киното ни Иван Иванов, и майка му Петя Силянова. Сега Луиза е новата любимка на актьорското семейство и благодарение на това получава специално отношение в арт средите.

Войната между двете доскорошни дружки Луиза и Радина се е пренесла и на сцената. Двете дами, които нашумяха с участието си в "Стъклен дом", вече са конкурентки за всички роли на млади жени в театъра и киното. За да се домогва до ангажименти, Радина се осланя на шумно тиражираната си връзка с колегата си Деян Донков и това засега й осигурява снимки в реклами. Луиза от своя страна е
в доста по-изгодна позиция.

По кастинги тя непрекъснато изтъква, че е снаха на Иван Иванов и Петя Силянова и така успява да предразположи онези, които раздават ролите.

Доколко искрена е любовта на Григорова със Стефан, никой не се наема да твърди, факт е обаче, че музикантът и родителите му дават мило и драго за нея. Преди време рапърът, чието истинско име е Стефан, дори изрисува на рамото си татус, посветен на кльощавата моделка и актриса.

Иван Иванов и жена му Петя са взели толкова присърце кариерата на Луиза , че са се превърнали в нейни ментори. Те я напътстват кога с кого как да се държи и т.н. Впрочем същото правеха и за Радина, когато тя бе гадже на сина им. Кърджилова те подготвиха и за изпита й в НАТФИЗ.

Днес славните актьори са разочаровани от бившата на чедото си. Припомняме, че още в края на първия сезон на "Стъклен дом" Радина прояви неблагодарността си. Тя заряза Стефан, а и Иван и Петя престанаха да съществуват за нея.

Силянова и Иванов се надяват с Луиза да е по-различно и до този момент нямат поводи да се оплакват. "Те усещат, че в поведението й липсват преструвки. Вярват, че връзката на сина им с нея ще има добро продължение, а няма да се окаже безсмислена авантюра", коментират в антуража на славния семеен тандем.

източник:Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !