Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Евелина Борисова спря часовника на Владо Пенев

отпечатай новината

20.09.2012 14:30 | Видян 6476 пъти

Евелина Борисова  спря часовника на Владо Пенев

Актрисата Евелина Борисова внесе тайно ново оръжие за битката с кризата. На специално парти тя събра приятели, арт и музикални звезди, хора на бизнеса, клиенти-отличници, за да учредят  Клуб „Млади, слаби,здрави, успешни“.

Пред Ирина Флорин, Ваня Цветкова, Милена Фучеджиева, Гала,  Джуджи  и останалите ВИП гости Евелина призна, че Владимир  Пенев  от „Под прикритие“ е един от любимите й актьори. Затова Ева и София Радева, собственик на първата в България апаратура  за отслабване Липосоникс избраха  Владо Пенев за клиент № 1 на най-новото вталяващо американско чудо.

Те му връчиха специален пясъчен часовник, символ на уникалната терапия, която спира  времето. Звездата от „Под прикритие”  смело остана без никакво прикритие пред очите на членовете на новия клуб, за да покаже на живо как може само с 1 процедура за 1 час да изчезнат доста сантиметри от талията.

Окончателно вталената и подмладена звезда феновете  ще видят след около 2 месеца, когато проличава пълният ефект от невероятната американска джаджа.

Ева Борисова, която  нашумя с ролята си на разследващата журналистка Светлана Стефанакова в сериала „7 часа разлика“ е известна и с успешния си бизнес с машини за красота и младост, които са №1 в света.

Напук на ожесточената битка за зрители между сериалите Ваня Цветкова и Владо Пенев останаха прегърнати почти през цялото време.

Владо отговори на Евелина, като я върна във времето с архивни снимки от техен общ спектакъл, в който Ева е Райна Княгиня.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !