Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

И Плевнелиев не знае държавите, пък не го числим към Златките

отпечатай новината

24.09.2012 09:25 | Видян 3754 пъти | Гласували 4

И Плевнелиев не знае държавите, пък не го числим към Златките

През последните дни пада голям рев колко неграмотна била Златка. Истината е, че много по-страшно е, дето президентът на България, който е глава на външната ни политика, не ги знае. Той не просто бърка Полша и Чехия, но нарича втората страна Чехословакия 22 години и девет месеца след раздялата на Чехия и Словакия.

Ето това, господа и другари, ето това е наистина жалко. Само че никой не кле, не се посрами и не обвини президента в неграмотност, когато се изпусна. Още по-лошото е, че самият той се направи на обиден и рече, че не това било най-важното. За плеймейтка може и да не е, но за президент...Прощавайте!

Между другото, в къщата Златка далеч не е единствената със съмнителни познания. Поне 50% от съквартирантите нямаше да успеят да нацелят столиците. Личеше им по напрегнатите физиономии.
Ники Сървайвъра, който се определи през уикенда като “интелектуалец”, а Бони хубаво се пошегува, че тази работа му личи по немитите краченца, подигравайки се със Златка нарече Сърбия – “Югославия”. А такова животно, драги интелектуалецо, отдавна нЕма!

Така че – стига смешен плач, ами дайте сериозно да се захващаме с образованието, понеже за 3 и половина години така нареченият му министър утрепа поколение българи и ги обрече да бъдат келнери или проститутки.  

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !