Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Биг Ша посреща Редман

отпечатай новината

24.09.2012 11:00 | Видян 1577 пъти

Биг Ша посреща Редман

Американската звезда Редман, която идва в страната ни на 3 октомври по покана на Jim Beam club е поставил изричното условие пред организаторите да бъде посрещнат с огромен джип. Причината за желанието му има своето обяснение.

Хип хоп изпълнителят, който има дуети с Еминем, Пинк и Кристина Агилера, е доста висок и краката му трудно се побират в обикновено возило. За да му е комфортно и широко, домакините са се погрижили той да има на разположение чудовищен Хамър.

Американската машина ще го превози и до летището, където на следващия ден той ще пътува до Варна, където има участие клуб Playground. Според клюката рапъра ще бъде посрещнат от Мишо Шамара, който ще подгрее родните фенове за голямото шоу.

За Редман още от сега в Кемпински Хотел Зографски пазят най-луксозния апартамент с кралско легло. Преди концерта рапърът е пожелал за хапване здравословно меню -  риба на скара, гарнирана с пресни зеленчуци, а за пийване – водка, научи Супер 19'.

Вместо енергийни напитки, музикантът ще се подсилва с плодове, чай и мед. Освен това звездата ще пристигне по-рано в двата клуба, за да раздаде автографи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !