Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Соня:Още не ми е ясно защо Фънки ме номинира

отпечатай новината

26.09.2012 15:30 | Видян 2136 пъти

Соня:Още не ми е ясно защо Фънки ме номинира

- Соня, как се чувствате, още ли сте в еуфорията на "ВИП Брадър"?

- Свободна съм. Връщам се към живота, който харесвам и обичам, а не който беше станал досаден за мен в Къщата. Даже молех Господ, ако ме обича, да направи така, че да изляза. Неистово исках да си тръгна. Не можах да се впиша в тази компания и да приема тезата, че това е просто шоу, игра. Аз не мога така. За мен това беше същият този живот, който живеем и извън Къщата. Исках всеки един да бъде такъв, какъвто е и всичко това да се покаже.

- Все пак зрителите избраха Вие да излезете първа. Обидена ли сте?

- Благодаря им, че постъпиха така. Беше мъдро от тяхна страна, защото те искат да се забавляват, да имат някакво развлечение между ракийката и салатката вечер, да се посмеят и подиграват. Аз бях прекалено публицистична.

- Другите съквартирантки непрекъснато Ви критикуваха, че се гримирате и преобличате по няколко пъти на ден. Защо бяха толкова учудени от това?

- Подразних ги. Жените не се бяха сетили да си вземат по-красиви дрешки. Бяха се подвели по инерцията, че досега всички се размятаха из Къщата като повлекани, без да се сетят, че може да се покажеш и стилно.

- Има ли нещо пропуснато, което искахте, а не направихте в Къщата?

- Не мисля. Това, че преодолях суетата си, ми харесва, но не искам да ми се случва повече. Спалнята ме травмираше много - нямаше никакви прозорци, светлина въздух. Безделието също ме потискаше много.

- Има ли съквартирант, с когото бихте влязла отново във "ВИП Брадър"?

- Бях си помечтала да бъда вътре с имената, които четях, докато бях в Ню Йорк - Елена Йончева, Людмила Филипова, Трайчо Трайков, Димитър Стоянов, Слави Бинев. Много по интересно щеше да ми е с тях. Със сегашната компания от "ВИП Брадър" не бих влязла повече, никога, за нищо на света. Не искам да се правя на светска глезла и интелектуална примадона, защото не съм. Сигурна съм, че всеки един от тях, там, където се е посветил, е по-добър от мен.

- Какви са чувствата Ви към Фънки, който Ви номинира?

- Аз така и не можах да разбера защо Фънки ме номинира. Преобличала съм се често?! Не. Просто не ми стана ясно какво се случи и защо нарушиха регламента да бъде номиниран човек от отбора победител. Има нещо във всичко това, ако можете, вие разберете какво.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !