12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Магда си увеличи бюста

отпечатай новината

29.09.2012 09:00 | Видян 5916 пъти

Магда си увеличи бюста

Магда явно е излязла от депресията, в която бе изпаднала след раздялата си с Красьо Черния, разкри Супер 19', който излиза в понеделник.

Присъстващите на светско парти се учудиха, когато блондинката се появи приведена в ред, нагласена и тунингована.

Певицата определено успя да направи впечатление, а присъстващите не престанаха да шушукат за новия й външен вид. Изпълнителката на Точка на пресичане се е отървала от невзрачния си вид отпреди месец и изглежда по-красива отвсякога.

Отслабнала, с прическа и хубав грим, Магда грабва вниманието с още нещо – наедрялата си гръд. Според клюкари във фолк средите бургазлийката е уголемила бюста си поне с още 300 кубика силикон в софийска частна клиника.

Тя е извършила интервенцията още преди месец, но сега за първи път се появява в светските среди. Според нейни аверки, изпълнителкката на Пайнер вече е в упорито търсене на нов любим.

Докато екс-гаджето й Красьо Черния се забавлява в компанията на тв водеща Гери Гочева, певицата на Пайнер е също е решила да не почива, а да се впусне в активен нощен живот. Именно в актуалните кръчми Магда е решена на всяка цена да срещне принца на живота си

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !