Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Де Ниро и Траволта у нас до дни

отпечатай новината

05.10.2012 14:15 | Видян 2124 пъти

Де Ниро и Траволта у нас до дни

Две от най-големите звезди на планетата - Робърт де Ниро и Джон Траволта - пристигат другата седмица, за да доснимат у нас няколко сцени от филма Killing Season ("Сезон за убийства"). Режисьор е Марк Стивън Джонсън, който стои зад "Самън Бърч", "Дердевил" и "Призрачен ездач".

Екшън екстраваганцата Killing season ни запознава с американския ветеран от войната в Босна Бенджамин Форд (Де Ниро), който се укрива от света в Апалачите.
Един ден някакъв турист от европейски произход (Джон Траволта) почуква на вратата на неговата хижа и двамата започват приятелски разговор. Оказва се обаче, че героят на Траволта е бивш сръбски войник, който иска да си отмъсти на американеца. И се почва планински екшън, както си му в редът.

Филмът е продукция на "Милениум филмс" и "Ню имидж", а сценарият е дело на Еван Доутри, подписал скорошния хит "Снежанка и ловецът".

Робърт де Ниро и Джон Tpаволта ще останат в България няколко дена и ще заснемат в Киноцентъра две сцени. Bсе още не е ясно дали легендарните актьори ще пристигнат с един полет, или поотделно. Досега двамата не са участвали заедно в един филм и този факт качва сериозно очакванията към Killing season. Някак си стана традиция мегазвезди да се засичат пред камара на българска територия. Миналата година у нас за снимките на Непобедимите  се събраха Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун, Брус Уилис, Чък Норис и който още се сетите в екшън жанра.

От студиото "Ню Бояна", където се реализират повечето големи международни проекти, обаче не са оптимисти за бъдещото развитие на филмовата индустрия у нас, защото държавата изоставала с приемането на закон за стимулирана на чужди продукции.

източник:Труд


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !