Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Джон Траволта изгони Ива Софиянска

отпечатай новината

11.10.2012 11:15 | Видян 4355 пъти

Джон Траволта изгони Ива Софиянска

Неприятен инцидент помрачи доброто настроение на Джон Траволта в България. Актьорът се ядоса на втория ден от престоя си у нас точно преди да тръгне за студиата на "Бояна филмс", където е дошъл да заснеме няколко сцени за нов филм. Той бе изненадан от дъщерята на Стефан Софиянски Ива на излизане от хотела си и се шокира, когато тя се нахвърли насреща му с микрофон в ръка.

Очевидци разказват, че щерката на бившия столичен кмет се проявила като нахалница и настоятелно тикала репортерския си уред в устата на холивудската звезда. Траволта първоначално се държал учтиво и казал, че не иска да дава интервюта, но Ива продължила да го преследва. В крайна сметка актьорът почти на бегом влязъл в чакащата го кола и треснал вратата под носа на Софиянска. И това обаче не спряло решената на всичко ВИП щерка, която отскоро се изявява като светска репортерка в Нова телевизия. Тя застанала пред колата и се наложило Траволта на помоли охраната да я изгони, за да успее да продължи по пътя си.

Въпреки неуспеха си Ива Софиянска е доволна, че е успяла да се доближи лице в лице до холивудската звезда. Освен това не се е отказала да вземе интервю от него и се заканила да се опита да го причака отново в последния ден от престоя му у нас. Охраната на звездата обаче е нащрек за сигурността му и затова из София той се движи с брониран джип. Колата, превозваща звездата, е доста стара - моделът на мерцедес, известен с името кубче, който беше любим на мутрите през 90-те. Джипът обаче е избран не по красота, а заради защитите, с които е снабдена.    

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !