Шарън представя Фей Дънауей в Cannes...

Самата Фей Дънауей - феята на 70-те и 80-те години в...

Уилям и Кейт споделиха невиждана...

Принцът и принцесата на Уелс споделиха зашеметяваща...

Втората изгонена от ВИП брадър Аксиния: Черната Златка е много работна, а Бони не знае цигански

отпечатай новината

11.10.2012 16:00 | Видян 8252 пъти | Гласували 1

Втората изгонена от ВИП брадър Аксиния: Черната Златка е много работна, а Бони не знае цигански

Аксиния става популярна като певица след участието си в музикалното риалити Стар Академи, макар че е първата изгонена от онази тв къща.

Признава, че там се е чувствала ужасно, тъй като осъзнава, че й е трудно да общува с другите участници, но изживяването я променя в положителна посока.

Днес тя се възприема като „подобрена версия на себе си отпреди седем години”. Харесва се и не се срамува от голатата – четири пъти се е снимала за така наречените мъжки списания. Изпълнителката силно се надяваше да не е първата изгонена и успя да сбъдне своята мечта, ето какво сподели тя пред човек на Супер 19':

Как се чувствате извън от Къщата?

Спокойна, вече в свои води, на моя територия и съм много щастлива. Всичките ми приятели дойдоха вкъщи да ме видят.

Беше много забавно, защото бяха по пижами, тъй като не знаеха дали ще излизам. Цяла нощ не спряхме да си говорим, разказваха ми всичко, което са гледали и какви интриги са ставали вътре в шоуто.

Най-близките ми дори са писали по форуми и са ме защитавали, когато други хора са ме нападали. Накрая си легнах толкова спокойна и щастлива, че имам такива приятели до себе си. Какво повече може да иска човек!

Какво ви казват хората по улицата?

Поздравяват ме, че вече съм навън. Радват се, че не съм влязла в конфликт с никого, което всъщност е най-естественото нещо, ако човек не е такъв тип - конфликтна личност. Защото вътре всичко изглеждаше много спокойно, но вече като излизам и усещам някакви неща, които са предадени навън. Малко по-различно е, отколкото вътре изглежда.

Какво научихте вътре във ВИП Брадър?

Разбрах, че ми е трудно да живея във вакум, под светлината на прожекторите, че е гадно човек да бъде сам през цялото време, във всеки един момент. И не на последно място – много е кофти да спи в една стая с още 15 души. Добре, че Люси ми даде тапи за уши, иначе е много страшно. Хъркане и всичко останало! Трудно е човек да се събужда, едва ли не с фенер за разпит в лицето. С всеки ден ставах по-лабилна, по-емоционална, разревавам се като лигла. Но си струва да опознаеш себе си. Иначе не мога да не призная, че къщата беше много стилна и направо прекрасна.

Къде беше по-трудно - в Стар Академи  или във ВИП Брадър?

В Стар Академи беше истинско парти. Ние тук ще пеем, ще променяме света, животът е песни и танци, не трябва да има интриги, дайте да се обичаме – така си го представяхме. Докато в Брадъра е за силни характери, вкарани в такава среда, без чувство за време, без да могат по никакъв начин да излязат.

И въпреки това, сега ми беше по-лесно, защото вече бях минала веднъж през нещо подобно и имах някаква подготовка. Имах очакване към камерите и виждам сега, вече в ролята на зрител, как трудно е за Камелия (гаджето на Люси Дяковска), която никога не е участвала в нещо подобно.

И вътре забелязах това емоционално как й действа на психиката, как е склонна да рухне. Тогава си спомних и аз как бях в Стар Академи. Когато си тотално извън шоубизнеса, не знаеш какво е да живееш така. Е, явно трябва да се радвам, че по някакъв начин бях вече по-подготвена.


Има ли сериозни и истински конфликти вътре в къщата?

Най-много ококорена бях от етническия скандал с Ники Мартинов и Бони, защото това вътре стана предмет на обсъждане. И то, след като някой излезе и случайно пусна мухата вътре, че  зърнал някакво крайче на вестник и там пишело за етническо напрежение. И тогава започнахме ние вътре да го разчепваме, което даде още повече материал за интрига, но първоначално въобще нямаше такова нещо и стана малко изведнъж. Не виждам обаче да има конфликти.

Та тя се казва Бонка. Даже някой я караше да каже нещо на ромски и тя сподели, че не знае много думи. Бони си е просто наш човек, няма никакво значение какъв й е произхода. Не смятам, че и Ники точно това е имал предвид. Това просто си му е част от разбирането на живота, без попфолк и простотии. Леко изкуствен е конфликтът, съквартирантите обаче усещат, че нещата се нагорещяват отвън и вътре и те се палят.


Имате ли си фаворит, който ще остане на финала?

Не мога да кажа конкретно име. Нека да спечели този, с когото ще се гордеем като българи. Нека той да бъде позитивен герой, да бъде някой, с когото ние искаме да се оприличим като хора, като нация. Лично аз нямам фаворити вътре в Къщата.

Защо дадохте медалиона си за 10 000 лева на Мариана Попова?

Вътре много си говорихме за музика, за ар-енд-би вълната, която напоследък заля България. На мен ми допада страшно много. Дори парче като Дим да ме няма на Графа е толкова нелогично, толкова е различно от всичко, че няма как да не бъде хит, който да се нареди до световни поп парчета. Неслучайно си дадох медальона на Мариана.

Причината е, че хората от гилдията трябва да се подкрепяме. Другият човек, на когото щях да го дам е Орлин. Много позитивен герой, много готин. Но реших да е Мариана, защото тя все пак е жена.

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !