Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Иван Лечев будувал по цяла нощ с бебето

отпечатай новината

15.10.2012 14:00 | Видян 2120 пъти

Иван Лечев будувал по цяла нощ с бебето

По рождение са ми сложили атомен реактор, казва големият музикант в интервю за "Под тепето" - между поредния концерт, грижите за двумесечното си бебе Константин и новите музикални проекти.

Иван Лечев разкри, че синът му вече е станал звезда в израелски филм. Продуцентите търсели бебе за ролята на малкия Исус. Сцената се снимала в Бояна. "Синът ми играе в „обрязването на Исус като бебе“. И когато го вдигнаха нашия и като вресна, ела да видиш. А той така си врещи, в това е добър. И така - малкият изкара 400 лева, които инвестира в памперси и мляко...", разказва Лечев.

Когато Иван и Жени са в дома си в София, той поема нощните грижи около бебето: "В началото се будеше през нощта, но аз го отучих. Човек трябва да има воля. Ето, отказах се от цигарите преди 20 години. Коце реве като магаре първата вечер, защото е гладен. Не му обръщаш внимание или поне се опитваш. Следващата вечер това трае 15 минути, следващата 5 минути, а на следващата може вече да не се събуди. Научих го да има режим. Заспива в 12 часа и се събужда в 7. Обедният режим е 3 часа. Леле, но това дете яде яко, като пиявичка е."

Китаристът на ФСБ и съпругата му избират името на бебето произволно, не е кръстено на роднина. "Имаме скъпи приятели с това име. Единият е този, без когото не можехме да си издадем диска- Коцьо Щерев", разказва Лечев.

Около Коледа и Нова година се очаква излизането на ново DVD на ФСБ. След това групата ще издаде албум, сбор от най-твърдите им парчета.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !