Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Златка прати любовно писмо на Багата

отпечатай новината

16.10.2012 13:45 | Видян 4307 пъти

Златка прати любовно писмо на Багата

Златка изгуби и последния си шанс да разпали страстта на Багата. По идея на „ВИП Брадър" моделката покани самбиста на романтична вечеря, на която да изяснят отношенията си. Багата й отказа. Нямал какво да говори с нея.

След като поскимтя тихичко, Златка предприе пореден ход. Написа му писмо с помощта на Кристина Патрашкова. Едва ли обаче това се е харесало на приятелката на Багата Любина, пише Всеки ден.

"Колкото и невероятно да звучи, аз съм човекът след твоето семейство, който най-много ти желае щастие с новата ти любов - Любина.
Надявам се с нея да усетиш това, което съм чувствала аз, когато бяхме заедно... Когато те срещнах преди три година и половина, не знаех, че ти ще бъдеш човекът, който ще ме убеди, че любовта съществува. Изживяхме мигове, които ще помня цял живот.
Надявам се и ти! Бяхме заедно в един от най-трудните моменти в живота ни, а това никога не се забравя! Тогава и двамата много си вярвахме. Аз открих, че зад мъжкарската ти същност се крие емоционален и добър човек", написа Златка до Багата с надежда, че той ще откликне на чувствата ѝ.

снимка: фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !