Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Милото оплю новия филм с Асен Блатечки

отпечатай новината

16.10.2012 15:30 | Видян 2736 пъти

Милото оплю новия филм с Асен Блатечки

Ужасен филм, за такива неща не трябва да се дават пари от бюджета за кино. Така Калин Сърменов , известен като Милото от тв сериала на bTV "Седем часа" разлика коментира новия български филм "Пъзел" с Асен Блатечки .

"В салона бяхме трима души и слава Богу, защото си тръгнах по средата. Такъв резил! Никога няма да отидем в другото измерение. Малка и бедна държава сме, не можем да експериментираме", обясни Сърменов , който е директор на Сатирата. Режисьор и сценарист на "Пъзел" е Иво Стайков.

Калин Сърменов е нежен и войнствен в "Любов по италиански", един от многоочакваните хитове на родния "Бродуей". Гологлавият чаровник влезе със замах в една от коронните роли на великия Марчело Мастрояни - Дон Доме в "Брак по италиански" на световноизвестния драматург Едуардо де Филипо. Той е в кармична двойка с Филомена, култовата героиня на великата София Лорен. На сцената като красивата изкусителка, като жената на горещите страсти, като неаполитанката, която променя живота на мъжете, е Емануела Шкодрева. Премиерата е на 9 ноември в "Сълза и смях".

източник:Блиц





автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !