Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл се ожениха в Италия

отпечатай новината

21.10.2012 08:11 | Видян 1737 пъти

Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл се ожениха в Италия

Aмериканският певец и актьор Джъстин Тимбърлейк се ожени на 19 октомври за приятелката си, актрисата Джесика Бийл, съобщава "Пийпъл" . 31-годишният Тимбърлейк и 30-годишната Бийл бяха гаджета в продължение на 5 години, но преди нея Джъстин имаше връзки с Бритни Спиърс и Камерън Диас. припомня АП. Годежът им бе обявен през декември 2011 година. Сватбата се състоя в южната част на Италия. Всички подробности, включително и точното място, където това е станало, е пазено в строга тайна. Двамата обаче обещаха да публикуват подробности за щастливото събитие, включително и ексклузивни снимки през следващата седмица.

Специално за "Пийпъл" двойката заяви: "Беше прекрасно да се оженим, на церемонията беше много хубаво, а това е едно толкова специално чувство - да бъдеш заобиколен от семейството си и от приятелите", бяха категорични двамата.

Церемонията се е провела в град Фазано, съобщава ДПА. По думите на кмета на селището Лело ди Бари, двамата празнували в града, който е любимо място за сватби за знаменитости. Празненствата започнали в сряда с фойерверки и коктейл във вила на брега с вино, маслини и сирена, и щели да продължат до неделя. Броят на гостите бил около 150. Сред тях са били Джими Фелън, Анди Самбърг, Тимбаланд и др., уточнява сайта "Eonline.com".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !