Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Филип Аврамов представи музикално-театрална дегустация

отпечатай новината

29.10.2012 09:30 | Видян 1072 пъти

Филип Аврамов представи музикално-театрална дегустация

Музикантите от Брас Асоциация и артистичното трио, начело с актьора Филип Аврамов са новите български Bushmills Brothers отново са братя по душа и истински приятели в живота. Любопитен факт е, че те не играят по сценарий, а разказват свои реални случки пред камерата на режисьора Петко Спасов. И за да е още по-автентична и неподправена, автори и изпълнители на музикалното парче в рекламата са музикантите от Брас Асоциация.

Изборът на уискито не е случаен – както навсякъде по света, така и в България то високо цени таланта на онези, които създават качествено изкуство, а новите български творци са именно такива персонажи.

Затова и тяхното представяне премина под формата на една нетрадиционна музикално-театрална дегустация, в която всяка група творци обрисува приятелството чрез таланта си и анонсира бъдещите си проекти.   

Брас Асоциация са тромбон, тромпет и пак тромбон или иначе казано Вили Стоянов, Мишо Йосифов и Кирил Зафиров.

Приятели, колеги и музиканти, те се разбират без думи. Приятели са още от Mузикалната академия и свирят заедно открай време. Определят ги като “най-талантливите” брас музиканти в страната, но те не се интересуват от подобни определения, а само от музика. Основатели са на сдружението на духови музиканти в България “Брас Асоциация” и участват заедно в “Михаил Йосифов секстет”.

А освен това Мишо е кум на Вили. Кирил пък е най-младият от тримата и последовател на Вили в майсторството на тромбона. Последните 5 години са неразделни както на сцената, така и извън нея. Предстоят им редица общи проекти, като второто издание на брас фестивала “Brazzobrazzie”, новия албум на „Михаил Йосифов секстет“ и други “духовити” изненади.

Приятели от пръв поглед. Така започва историята на тримата  – Филип Аврамов, Даниел Рашев и Петър Калчев. Театърът е мястото, на което се срещат за първи път и което остава притегателна сила за тях. Обяснението е логично – и тримата са актьори, талантливи актьори, с неподражаемо чувство за хумор и огромна доза харизма. Виждат се често, но не достатъчно. А като се съберат, става пълна лудница.

Затова мечтаят  тримата да участват в едно представление. И мечтата им ще се осъществи скоро.   Работят върху общ проект „Утре ще й го кажа”, който всъщност  е моноспектакъл.  Филип е в главната (и единствена) роля, Петър е асистент-режисьор, а Дани пък е коректив на текста и фотограф на представлението. Различни, но по своему допълващи се.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !