Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Бианка гони духовете на Хелоуин

отпечатай новината

29.10.2012 10:15 | Видян 1344 пъти

Бианка гони духовете на Хелоуин

Хелоуин отново завладява София в нощта на 31 октомври. Едно от  най-ярките събития, които ще разгонят духовете за Вси Светии е театралното парти Bloody Bal в столичния клуб Ginger, съобщава Супер 19'.

Щурата Бианка Илич – един от режисьорите на предстоящата клубна вечер, призовава всички да излязат и да се позабавляват. Работилницата за специални събития Theatre Events  дори  са направили проучване относно деня – сряда.

Оказа се, че „срядата“ е посветена на бога Меркурий, а в българските народни вярвания е осмисляна като добър или лош ден в различните региони на страната. Поверието е жените да не вършат домакинска работа, да не мият косите си, а мъжете да не се бръснат.  

"И после кажете, че нямаме връзка с Хелоуин в България и не трябва да го празнуваме", шегува се сватовницата от Х Милионер търси съпруга.

Всички смели парти маниаци ще могат да надникнат в бъдещето си с помощта на мадам Джинджарела, а тези които са забравили костюмите си вкъщи, ще имат възможност да се трансформират на място, благодарение на худжоници – гримьори.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !