Принц Хари се връща във...

Принц Хари ще се върне в Обединеното кралство през...

Лена фалшифицира подписи заради Киро:...

Фалшиви документи, подписани с електронния подпис на...

Топмодели на корта в Арена Армеец

отпечатай новината

30.10.2012 16:00 | Видян 3232 пъти

Топмодели на корта в Арена Армеец

Купища родни звезди бяха сред първите, които си осигуриха билети за Турнира на шампионките  по тенис – уникално състезание на най-добрите състезателки в света, което започва в София.

Самият Христо Сточиков, легендата Данчо Йовчев, съпругата на спортния министър и олимпийска шампионка Руми Нейкова, златната Илиана Раева са само част от знаменитостите, които ще заемат ВИП местата в просторната зала Арена Армеец. Доста деца, запалени по елегантния спорт, пристигат с автобуси от цялата страна, за да видят част от идолите си от женската тенис-асоциация.

Такова шоу у нас просто досега не е имало. Всички, които стискат палци на нашата Цвети Пиронкова, която участва в турнира с уайлд карт, трябва да се снабдят задължитолно с билети за вторник, сряда и четвъртък. Дори да не продължи нататък в невероятно силната конкуренция, все пак тя е българка и има нужда от нашата

обич и подкрепа

Много ценители на женската красота, които харесват момичетата от топа на света по различни причини също са се снабдили с билети за залата. Известно е, че в началото на годината немалко мъжкари се стълпиха и за стартовете на световната купа по ски в Банско и зъзнаха на студа, за да зърнат отблизо красотата на Линди Вон например, както и на други от алпийките от белия керван. 

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !