Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Багата си показа рогата

отпечатай новината

02.11.2012 13:00 | Видян 3229 пъти

Багата си показа рогата

Самбистът Благой Иванов най-накрая избухна във "ВИП Брадър". След 46 дни, прекарани в пълна изолация, шампионът възропта срещу съквартирантите си публично.

Багата се ядоса зверски, че всичките звезди прекалено много се правят на атлети, докато той - професионалистът, с мъка се добира до фитнес залата.

Багата дори съжали, че заради тях се е наложило да промени тренировъчния си процес, който навън бил ужасно строг, информира Уикенд.

Благой открито се възмути, че всеки ден се налага да се съобразява с виповете, които заемат уредите в салона и не го оставят да проведе нормално възстановяването си.

За Багата имало огромно значение кога точно ще започне да помпа мускули, защото от това пряко зависели процесите в тялото му. За да не му се бутат различни аматьори в краката обаче, Иванов правел компромис и чакал и последният от съквартирантите му да се препоти. Чак тогава доволен, че е дошъл и неговият ред, самбистът хващал лостовете и гирите, пише Уикенд.

По режим му се налагало да прави това сутрин и вечер, но често разреждал двуразовите тренировки, защото някои от звездите не се сещали да го оставят на спокойствие в залата.

"Това беше единственото ми условие към "ВИП Брадър" - да мога да тренирам нормално. Не е честно", простена самбистът. Това е първото изригване на иначе тихичкия шампион в Къщата.

автор: Багата си показа рогата

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !