12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Джаро убива майката на Иво

отпечатай новината

07.11.2012 16:15 | Видян 3220 пъти

Джаро убива майката на Иво

Дългоочакваният трети сезон на култовия сериал "Под прикритие" стартира на 25 ноември по БНТ, научи Шоу.

Въпреки че е осъден на първа инстанция от специализирания съд, в крайна сметка Джаро е оправдан и се заема да изчисти името си и да си отмъсти. Той е твърдо убеден, че Иво е предател и се е сдушил с ген. Пенев. Затова убива майка му Цвета (в ролята на Цветана Манева).

Иво обаче успява да прилапа почти всички мутри, доскоро верни на Джаро . Дори се доверява на Куката: "Ще му взема всичко! И накрая ще съжалява, че не съм почнал с живота му", пише Шоу.

Друга сюжетна линия е свързана с Маргото и ченгето от ГДБОП - Попов. Двамата се разделят, след като тя му признава всичко за срещите си със своя съученик, изигран от Георги Стайков, и за изнасилването. Зори остава при баща си, но в знак на протест хуква из провинцията с момичетата на Косъма и за малко да стане проститутка.

Самоличността на Мартин все повече бива разкривана от Иво, а самият Марто пък все повече играе четворна игра - за Попов, за Иво , за Джаро и за... себе си. Той няма да прости на никого от тримата смъртта на Съни и лично се залавя с отмъщението.

Засега са заснети осем епизода от общо 12-те серии на кримката. От БНТ очакват този сезон да надмине успеха на предходните два, добавя Шоу,

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !