Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Мъж ли е македонката Цеце?

отпечатай новината

22.11.2012 16:00 | Видян 3902 пъти

Мъж ли е македонката Цеце?

Мъж под прикритие ли е македонската моделка Цеце Орешкова?! Това се питат от старта на "Биг Брадър" всички зрители. В интернет се появяват какви ли не слухове и предположения, пише Уикенд.

Някои даже се кълнат, че са видели адамова ябълка на шията на манекенката. Лансира се и друга версия - много приличала на Пеньо от Чирпан и било възможно двамата да са един и същи човек.

Няма такова нещо! Цеце си е 100% жена. След щателно проучване се натъкнахме на статии за нея в интернет, та даже и на фотосесия. Информацията за Орешкова в македонската преса наистина е оскъдна, но едва ли обяснението е, че лъже за самоличността си.

Явно брюнетката просто не е чак толкова известна в родината си, както бе представена в ефира на Нова тв, пише още Уикенд.

Няма нищо съмнително в грубите черти на лицето на Цеце и в широките ѝ рамене. Подозренията за нулевата ѝ хигиена обаче са съвсем основателни.

Те се зародиха още на първия ден от пребиваването на Орешкова в Къщата. Докато ядеше банан на дивана в хола, Цеце реши да провери дали чехлите ѝ миришат. Пресегна се и смело навря едната пантофка в носа си.

Миризмата, която долови я задоволи. Кимна леко с глава и върна чехлата си на земята. Преди да провери на какво миришат чипиците ѝ обаче, Цеци се увери, че никой от съквартирантите ѝ не е наблизо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !