Джъстин и Хейли Бийбър стават родители

Певецът Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли очакват...

Великият Гетсби и Нежна е нощта...

На 10 май към „Бисерната поредица“ на издателство...

Романтичен финал в Етажна собственост

отпечатай новината

04.12.2012 12:30 | Видян 3822 пъти

Романтичен финал в Етажна собственост

Много надежди, смях, сълзи и романтика ни очакват в последния епизод от "Етажна собственост 3. Новодомци" този четвъртък по Нова телевизия!

Компания на съседите в епизода ще прави и Орлин Горанов, който е записал уникален дует с актрисата Милица Гладнишка специално за „Етажна собственост”. Двамата ще пеят заедно за първи път точно на финала на сезона.

Още една изненада очаква зрителите в четвъртък. Военният Джамбазов (Антон Радичев) най-сетне кани екранната Лили Иванова да пее пред съседите, които до този момент никога не са я виждали лице в лице.

Всички заговориха за Лили още от самото начало на третия сезон, когато дори се пусна слуха, че легендата на българската естрада участва в комедийния сериал в ролята на себе си. До този момент обаче това не се потвърди. В последния епизод тайната ще бъде изцяло разбулена.

Финалът на сезона се очертава много романтичен. Пешо (Стефан Иванов) най-накрая решава да предложи брак на приятелката си (Гери), но е достатъчно недодялан, за да не знае, как да стопли нейното сърце. Самият той като човек нито е сантиментален, нито разполага със средства, за да направи романтично предложение, на което нито една жена не може да откаже...

На Гери й е писнало да чака и обмисля, дали пък да не откликне на чувствата на заможната футболна звезда Балериньо (Христо Терзиев). Хубавицата стои на кръстопът и се чуди, в коя посока да тръгне. Кой ще я спечели окончателно – Пешо или Балериньо, предстои да разберем точно на Никулден, 6-ти декември от 21ч. по Нова телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !