бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

Щерката на Коканова разпродава имотите ѝ

отпечатай новината

05.12.2012 09:30 | Видян 2869 пъти

Щерката на Коканова разпродава имотите ѝ

Дъщерята на Невена Коканова – Теодора очевидно е решила да се раздели с всичко, което ѝ напомня за последните дни на легендарната ѝ майка. Младата жена вече е продала къщата в габровското село Иглика. С това място Теодора свързвала едни от най-тъжните си спомени за своята вече болна майка, пише Блиц.

Невена Коканова напусна този свят на 3 юни 2000 г. Последните години от живота си великолепната Невена прекарва именно там – в Иглика. Местните я помнят с огромна обич. Дъщерята продава старата къща на една от най-ревностните почитателки на актрисата.

Според запознати това няма да е единствената продажба на имот на Невена Коканова. Теодора вече се е разделила с голяма част от вещите й, а един апартамент в София вече бил подготвен за продажба.

Съседи на дъщерята на актрисата и големия режисьор Любомир Шарланджиев разказват, че тя живее охолно, но не парадира със състоянието си. Теодора нямала постоянна работа, но давала апартамент под наем. Грижела се сама за сина си, тъй като е разведена, пише още Блиц.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !