Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Крисчън Бейл отказа коментар за ареста си

отпечатай новината

25.07.2008 11:39 | Видян 2373 пъти

Крисчън Бейл отказа коментар за ареста си

Британският актьор Крисчън Бейл, прочул се с ролята на Батман в "Батман в началото" и в продължението "Черният рицар", даде първото си интервю в Барселона след задържането си в ареста в Лондон, съобщи Асошиейтед прес.

Бейл е в Барселона за испанската премиера на филма "Черният рицар". На пресконференция актьорът е отказал да коментира случилото се в Лондон. "Това е твърде личен въпрос" - е заявил Бейл пред Асошиейтед прес.

Той е помолил да уважават личния му живот. Бейл е помолил журналистите да се съсредоточат върху филма, а не върху скандала, който се разиграва в семейството му.

Бейл бе задържан по-рано тази седмица от лондонската полиция по обвинение в нападение на майка си и сестра си. След като е изкарал 4 часа под стража, Бейл е бил освободен под гаранция. Дознанието ще продължи през септември.

Предполага се, че Бейл се е нахвърлил в неделя срещу майка си и сестра си в апартамент на хотел "Дорчестър" в Лондон. След премиерата на филма "Черният рицар" в английската столица, Бейл сам се е явил в понеделник в полицията.

Междувременно лентата с него жъне невероятни успехи. Само за шест дни по екраните в Северна Америка "Черният рицар" донесе повече приходи, отколкото предишният филм за Батман - за четири месеца, съобщи Ройтерс.

Дистрибуторите "Уорнър Брос" очакваха продажбите на билети за сряда да са около 17 млн. долара. Така приходите от САЩ и Канада стават 221 млн. долара. Сумата от 158,4 млн. долара беше постигната още за първите три дни - нов рекорд за дебютен уикенд в кината.

Границата от 200 млн. долара "Черният рицар" премина във вторник след пет дена по екраните. Това подобри рекорда от 2006 г. на "Карибски пирати: Сандъкът на мъртвеца". Той го постигна за осем дни. "Батман в началото" донесе приходи от 205,3 млн. долара за четири месеца по екраните през 2005 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Арестуваха Крисчън Бейл

Няма коментари към тази новина !