Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Дими напусна “Биг Брадър” по собствено желание и лични причини

отпечатай новината

09.12.2012 09:00 | Видян 3277 пъти

Дими напусна “Биг Брадър” по собствено желание и лични причини

Дими, участник в първия “Биг Брадър” напусна Къщата по собствено желание. За това той има изключително важна лична причина, обявиха продуцентите на риалити шоуто. Днес, обаче, зрителите можеха да се “насладят” на бисерите от деня, в който съквартирантът още беше сред тях, пише Блиц.

Освен състезание по простащина, изглежда съквартирантите в “Биг Брадър” бяха решили да си устроят надпревара по инфантилно поведение. Телевизионните зрители видяха как се събуждат “ол старс” – с кавги, обиди и грозни определения. За “добро утро” тризначката Любов и Боби си размениха грозни думи, които явно не ги трогнаха особено. 

Детинщините дойдоха с мисията на Снежанка и Дядо Коледа – Цеце и Боби, да сложат специални имена на всяко от “джуджетата”-съквартиранти. След като на Цеце й се падна тежката задача да лепне името Интригантко на Дими, той й отвърна с тон, в който тя не можа да хване майтапа. 

В резултат македонката се разрева като малко дете – как можело Дими да не разбира, че това е игра и тя нямала избор дали да му даде името. Толкова се разстрои, че почна да съска на другите съквартирантки, че не иска да говори с тях. После почна да се жалва, че никой не я питал дали иска да е Снежанка и да раздава имена. През сълзи и сополи тя заяви: “Не сакам да бида Снежанка”. 

Уж зрелият Дими, обаче, май наистина се върза на цялата глупост и почна да се обяснява как той досега си бил мълчал. Нещо повече, досега той само се опитвал да потушава скандалите в къщата, пък, видите ли, нарекли го интригант. Истерията на Цеце го накарала да си промени мнението за нея. Имал високо мнение, пък тя се оказала крава. 

И “джуджето” Никола не пропусна да се вдетини. Той пък се обидил на съквартирантите, че му забравили именния ден. Покачи се на високо място и дълго време отказваше да слезе, пише още Блиц.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !